Ana Sayfa        Asayiş
Bu kez Pazar'da yakalandılar
Rize'de, uyuşturucu yapımında kullanılan 800 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.
01 Agustos 2010, Pazar  16:52 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alınan bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Pazar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede Hint keneviri yetiştirildiği yönünde bilgi alınan Başköy köyündeki A.R.Ç´ye ait bahçede arama yaptı.
 
Aramada, bahçeye ekilmiş halde olan ve uyuşturucu madde yapımında kullanılan 800 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirilerek, imha edildi. 
 
Bahçe sahibi A.R.Ç. jandarma görevlilerince gözaltına alındı. 
 
Yetkililer, ele geçirilen Hint keneviri miktarının ilçede bugüne kadar yakalanan en büyük miktar olduğunu belirterek, olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğünü ifade ettiler.


Haberin Kaynağı "AA "

Rize'de suça karıştıkları iddiasıyla 14 kişinin yakalandığı, iki kişinin yaralandığı bir tabanca ele geçirildiği bildirildi.
Araklı ilçesinde otomobilin refüjdeki direğe çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Röportaj
Türk futbolunun efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis Rize ve Rizeliyi yazarımız Fatih Sultan KAR'a anlatmıştı.
Yazarlar
Video
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
Üye Girişi
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   RSS