Kültür Sanat
![]() |
![]() Seri İlan
![]() Foto Galeri
İzlenme: 901
![]() İzlenme: 3211
![]() İzlenme: 1182
![]() İzlenme: 1226
![]() |
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|
Kalbini durduran adam Rize'de
Rize Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Etkinlikleri İsmail Kahraman Kültür Merkezinde başladı.
Hava muhalefeti yüzünden açık havadan İsmail Kahraman Kültür Merkezine taşınan program 3 gün gecikmeyle başlatıldı. 15 gün boyunca her akşam iftardan sonra başlayacak program geniş bir içerikle vatandaşa sunuluyor.
Gündüz kostümleriyle şehri dolaşan oyuncular vatandaşları programa davet etti. Akşam iftardan sonra ise önce iftar çadırı önünde kısa bir sema gösterisi yaparak vatandaşları Kültür Merkezine yönlendirdi. Kültür merkezinde ki programa katılan vatandaşlar salonu doldurdu.
Açılışı Avrupa Yakası dizisinin Sadettin Bey’i ünlü tiyatrocu, usta Yıldırım Göcek yaptı . Göcek yaptığı stand up ile salondakileri gülmekten kırdı. Çocuklar için ödüllü yarışmaların yapıldığı program sema gösterisiyle devam etti. Orta Oyun ve Meddah hikayesinin ardından Mentalis Enis Talas’ın muhteşem gösterisine geçildi.
İnsanların aklını okuduğunu, düşüncülerini yönlendirdiğini iddia eden Mentalis Talas yapmış olduğu ilginç gösterilerle bu doğrular gibiydi. Farklı olarak cisimleri hareket ettiren, kol saatlerini durduran, kaşıkları hamur gibi yoğuran Talas iftardan sonra Kültür Merkezinde yapılacak programda 15 gün boyunca her akşam ayrı bir gösteri sunacak.
Bilindiği üzere Enis Talas bir televizyon programında doktorlar kontrolünde 20 sn kalbini durdurmuş ve tüm dünyayı şok etmişti. Haberin Kaynağı "Rize Belediyesi "
|
|||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||