Ana Sayfa        Güncel
Valilik yeni yağmurlar için uyardı
Rize'de kuvvetli yağışlara karşı vatandaşlar uyarıldı.
05 Eylul 2010, Perşembe  09:47 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Rize Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre,  yurdun batı kesimlerinde başlayacak yağışların bugün Trabzon, Rize, Giresun ve Hopa kıyı kesimlerinde kuvvetli olmasının beklendiği belirtildi. 
 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün 311 Nolu Acil Kodlu uyarısında;

"Giresun, Trabzon, Rize, Hopa çevrelerinde 02.09.2010 saat 12:00 ile 03.09.2010 saat 06:00 aralarında gök gürültülü sağanak şeklinde kuvvetli yağış olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 Yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım vb.) ilgililerin gerekli önlemleri almaları ile can ve mal güvenliğini koruyucu düzenlemeler yapılması konusunda ilgili birimler uyarılmıştır." denildi.

 



Haberin Kaynağı "AA "

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Rize İl Başkanı Hasan Uzun Metin Çetin için bir taziye mesajı yayınladı.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Röportaj
Türk futbolunun efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis Rize ve Rizeliyi yazarımız Fatih Sultan KAR'a anlatmıştı.
Yazarlar
Video
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
Üye Girişi
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   RSS