Ana Sayfa        Yöremizden
Pastırma yazı ne kadar sürecek ?
Türkiye genelinde hafta sonuna kadar hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.
03 Kasim 2010, Salı  14:47 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, hafta sonuna kadar yurdun batı kıyıları dışında kalan yerlerde yağış beklenmiyor.

Sis, özellikle gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerinde etkisini sürdürmeye devam edecek.

Hava sıcaklıkları ise hafta sonuna kadar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Bugün yurdun batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevreleri hafif yağmurlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Sabah ve gece saatlerinde yurdun doğu kesimlerinde yer yer sis görülecek.

Rüzgar Marmara ve Ege kıyılarında güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli esecek.

Yarın kıyı Ege ve Çanakkale çevreleri hafif yağmurlu, diğer yerler az bulutlu ve açık olacak.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis görülecek.

Rüzgar, Marmara ve Ege kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli esmeye devam edecek.

11 Kasım Perşembe günü ise yurtta yağış beklenmiyor.

Batı bölgeleri parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis etkili olacak.

Rüzgar, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında güney ve güneybatıdan kuvvetli esecek.

12 Kasım Cuma günü de Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Denizli ve Manisa çevreleri hafif yağmurlu, diğer yerler az bulutlu ve açık olacak.

Sabah ve gece saatlerinde Anadolu’nun doğusu ile Doğu Anadolu’da yer yer sis görülecek



Haberin Kaynağı " "

Ordu'da emekli öğretmen Atatürk rozetiyle camiye gitti. Rozeti gören imam ise...
Doğu Karadeniz'de yaban domuzu avcılığına izin çıktı.
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Sn.Cem bey yazınızı tam bir araştırmacı gazeteci kimliği ile doğru tespitler yaptığınız ortada sizi bundan dolayı tebrik ediyorum.Çayla ilgili sıkıntılar belli ve bugün Müdürleri görevden aldığını basına açıklamış Sn.Genel Müdür, bu görevden almalar bile bazı yandaşlara görev vermek için yapılan bir eylemdir.Çaykur yılardır aynı kadro ile göreve devam ediyor,kapasite belli, sadece genel müdürler değişiyor, kadro ile diyalog içerisinde olup motive edersen kadroyu çalıştırırsın, ama sanırım bu diyalog ortamı yok, emrivakı yaparak işler yürütülmeye çalışılıyor yanı kimin ne yaptığı belli değil.Sn.İmdat Sütlüoğlu göreve geldiği günden beri ayın 15-20 gününü yurt dışı gezilerinde geçirdi, Çaykurla çok fazla ilgilenemedi, geçen yıl göreve Nisan ayında geldi fabrikaları hazır bakımı yapılmış bir şekilde teslim aldı ve sezona girdi.geçen yıl bir önceki yıla göre 20.000 ton eksik kuru çay satışı yapabıldı, çünkü çayı satan bayilere de emrivaki ve yazı yazmak süretiyle baskı yapmaya çalıştı, hiç bir zaman muhatap alıp satışla ilgili çalışmalarda bulunmadı, buda yetmez gibi bayilerin kendi bünyesinde oluşturdukları profesyonel kadro ve organizasyonlarıda ortadan kaldırıp, kendi kontrollerinde Bölge Koordinatörü adı altında 50 ye yakın işi bilmeyen kendi yeğenleri,çocukları ve akrabalarını,bunlara bağlı 400'e yakın tanzim teşhir elemanını işe aldılar. bu işler önceden profesyonel olarak 10-15 Süpervizor ve 200 civarında tanzim teşhir elemanı ile yapılabiliyordu. Bu çalışanlar önceden bayilerle birlikte onların kontrolünde çalışırken şimdi kontrol Çaykurda; Van da Edirnede Çanakkalede görev yapan bir elemanın kontrolu Çaykur tarafından ne kadar yapılabilir. Aldıkları ücretlerde çaykur üst düzey bürokratların yakınlarına yakışacak şekilde verilmektedir.Geçen seneden beri yapılan hatalar bu sezon patlama noktasına geldi ve biz üreticileri özel sektörün kucağına atıverdi. Hep bir korku var içimizde çaykur eldenmi gidiyor, bu bir oyunun parçasımı. İnşallah korkulan olmaz.
Röportaj
Türk futbolunun efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis Rize ve Rizeliyi yazarımız Fatih Sultan KAR'a anlatmıştı.
Yazarlar
Video
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
Üye Girişi
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   RSS