Ana Sayfa        Yöremizden
Parkomat borcu olanlar yandı
Rize'de parkomat hizmetlerinde bin 300 aracın yaklaşık 100 bin lira borcu bulunduğu bildirildi.
05 Eylul 2011, Perşembe  22:08 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rize´de parkomat hizmetlerinde bin 300 aracın yaklaşık 100 bin lira borcu bulunduğu bildirildi.

Rize Belediyesi Parkomat İşleri Amirliğinden alınan bilgiye göre, günlük araçlara yaklaşık 4 bin 500 lira parkomat ücreti uygulandığı, bunun bin 500 lirasının sürücüler tarafından görevlilere ödenmediği belirtildi. 

Parkomat gelirinin aylık yaklaşık 140-150 bin lira olduğu, bin 300 aracın toplam 92 bin 398 lira borcu bulunduğu ifade edilen açıklamada, parkomat ücretlerinin tahsili için Zabıta Müdürlüğü tarafından sürücülere Kabahatler Kanununa göre cezai işlem uygulanacağı, gelecek haftadan itibaren alacakların tahsili için belediye avukatları aracılığı ile haciz yoluna gidileceği kaydedildi. 

Rize´de parkomat ödemesi bulunan en yüksek aracın 2 bin 77 lira, ikincinin bin 630, üçüncünün ise bin 180 lira borcu bulunduğu bildirildi. 




Haberin Kaynağı " "

13 ile büyükşehir müjdesi geldi ancak Trabzon ve Ordu bu şansı kaçıracağa benziyor.
Ordu'da emekli öğretmen Atatürk rozetiyle camiye gitti. Rozeti gören imam ise...
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Sn.Cem bey yazınızı tam bir araştırmacı gazeteci kimliği ile doğru tespitler yaptığınız ortada sizi bundan dolayı tebrik ediyorum.Çayla ilgili sıkıntılar belli ve bugün Müdürleri görevden aldığını basına açıklamış Sn.Genel Müdür, bu görevden almalar bile bazı yandaşlara görev vermek için yapılan bir eylemdir.Çaykur yılardır aynı kadro ile göreve devam ediyor,kapasite belli, sadece genel müdürler değişiyor, kadro ile diyalog içerisinde olup motive edersen kadroyu çalıştırırsın, ama sanırım bu diyalog ortamı yok, emrivakı yaparak işler yürütülmeye çalışılıyor yanı kimin ne yaptığı belli değil.Sn.İmdat Sütlüoğlu göreve geldiği günden beri ayın 15-20 gününü yurt dışı gezilerinde geçirdi, Çaykurla çok fazla ilgilenemedi, geçen yıl göreve Nisan ayında geldi fabrikaları hazır bakımı yapılmış bir şekilde teslim aldı ve sezona girdi.geçen yıl bir önceki yıla göre 20.000 ton eksik kuru çay satışı yapabıldı, çünkü çayı satan bayilere de emrivaki ve yazı yazmak süretiyle baskı yapmaya çalıştı, hiç bir zaman muhatap alıp satışla ilgili çalışmalarda bulunmadı, buda yetmez gibi bayilerin kendi bünyesinde oluşturdukları profesyonel kadro ve organizasyonlarıda ortadan kaldırıp, kendi kontrollerinde Bölge Koordinatörü adı altında 50 ye yakın işi bilmeyen kendi yeğenleri,çocukları ve akrabalarını,bunlara bağlı 400'e yakın tanzim teşhir elemanını işe aldılar. bu işler önceden profesyonel olarak 10-15 Süpervizor ve 200 civarında tanzim teşhir elemanı ile yapılabiliyordu. Bu çalışanlar önceden bayilerle birlikte onların kontrolünde çalışırken şimdi kontrol Çaykurda; Van da Edirnede Çanakkalede görev yapan bir elemanın kontrolu Çaykur tarafından ne kadar yapılabilir. Aldıkları ücretlerde çaykur üst düzey bürokratların yakınlarına yakışacak şekilde verilmektedir.Geçen seneden beri yapılan hatalar bu sezon patlama noktasına geldi ve biz üreticileri özel sektörün kucağına atıverdi. Hep bir korku var içimizde çaykur eldenmi gidiyor, bu bir oyunun parçasımı. İnşallah korkulan olmaz.
Röportaj
Türk futbolunun efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis Rize ve Rizeliyi yazarımız Fatih Sultan KAR'a anlatmıştı.
Yazarlar
Video
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
Üye Girişi
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   RSS