![]() |
![]() Seri İlan
![]() Foto Galeri
İzlenme: 382
![]() İzlenme: 1677
![]() İzlenme: 3231
![]() İzlenme: 956
![]() |
|||||||
![]() |
||||||||
|
Süper Lig için zorlu maraton başlıyor
Çaykur Rizespor sezonun ilk maçına bugün çıkıyor.
Bank Asya 1. lig’deki 4. sezonun da genç ve tecrübeli isimlerden oluşan bir kadro oluşturan yeşil-mavililer süper lig hasretini bu sezon bitirmekte kararlı. 70 gündür şike soruşturmasının gölgesinde kalan futbol heyecanına merhaba diyecek olan Çaykur Rizespor’un ilk sınavı 18.30’da başlıyor. Rize Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı M. İlker Coşkun yönetecek. Açılış maçında sakatlıkları devam eden Kaleci Ramazan, Çağrı ve Serhat oynamayacak. Son idmanda sakatlanan tecrübeli futbolcu Gökhan’ında oynaması zor gözüküyor.
Hedefleri 3 Puan Olacak Sezona galibiyetle başlamak isteyen Ç.Rizespor mücadelenin hazırlıklarını dün akşam yaptığı idmanla tamamladı. 1. lig’de son 3 sezonda olduğu gibi bu sezon içinde kadro değişimi anlamında en büyük hareketliliği yaşayan ekiplerin başında gelen Yeşil-mavililer, Gaziantep Belediye karşısında yeni yıldızlarıyla vitrine çıkacak. Rizespor’un yabancı oyuncularından Ousman ve Jallow’un bugün ilk 11’de oynaması beklenirken Zaqiri 18 kişilik kadroda yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeni sezona sahasında oynayacağı maçla merhaba diyecek olan Atmaca, zorlu maçı kazanıp sezona 3 puan ile başlamak ve taraftarını mutlu etmeyi arzuluyor.
RİZESPOR: Selçuk-Engin-Osman-Aytek-Mesut-Şahin-Murat-Erkan-Cenk Ahmet-Bikoko-Ousman GAZİANTEP BELEDİYE: Kazım-Onur-Ferit-Ahmet-Eren- Orhan-Serdar-Ali Sakal-Abdullah-Kenan-Ramazan Haberin Kaynağı "GR " |
||||||||
|
|
||||||||