Seri İlan
Kategori: Eleman Aranıyor
Bölgede Hava Durumu
Rize RIZE
Trabzon TRABZON
Artvin ARTVIN
Nöbetçi Eczaneler
Rize
Tuğba Eczanesi
Günlük Döviz Kurları
Şans Oyunları Sonuçları



 
 
  Ana Sayfa        Yöremizden
Bunalıma giren kadın kendini astı
Trabzon'un Yalı Mahallesi'nde bunalıma giren genç kadın kendini astı.
01 Mart 2010, Pazar  14:38 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Trabzon´un Yalı Mahallesi´nde bunalıma giren genç kadın kendini astı.
Olay, sabah saatlerinde Alayoğlu Sokağında bir binanın zemin katında meydana geldi. Yaklaşık bir hafta önce hap içerek intihara kalkışan ve daha sonra hastaneye kaldırılarak kurtarılan 1 çocuk annesi Emine Çakır (24), bu defa evde kimse bulunmadığı sırada banyoda eşarbı ile kendini astı.
Eşi Ercan Çakır, işte olması münasebetiyle sabah saatlerinde eşini aramasına rağmen kendisinden cevap alamayınca yakınlarını aradı. Yakınları da Emine Çakır´dan haber alamayınca bu defa kapı kırılarak içeri girildi. Çakır, banyoda asılı vaziyette bulundu. Emine Çakır´ın cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu´na kaldırıldı.
Öte yandan 4 yaşında 1 çocuk annesi Emine Çakır´ın psikolojik sorunlarının bulunduğu ve bir süreden beri tedavi gördüğü belirtildi.


Haberin Kaynağı " "

Trabzon'un Yomra ilçesinde, serinlemek için dün denize giren bir çocuk kayboldu.
Trabzon'da otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
arkadaş ,çok hoş şeyler den bahsetmişsin kutlarım,benimderdim AKP kayıp eder derdi deildir,çaglayandan bahsettin,sen o çaglayanı kimlerin estirdiini iyibilirsin,tu haflıksende hangi halkın ikdidarından bahsediyorsun şuanda bu halkın ikdidarı vazifede beni anlayamadıın tarafta burası bu günkü bu hükümeti halkın ikdidarı ıolarak göremezsen,ben sana nasıl inanayım,pek dürüs olmadıın kanısına kapıldım ,içimden öyle geldi,ezberi bırak gerçeklere bak,dogru deyip bahsettigin konulasr var,katılıyorum ama gerçek olup senin ısrarla katılmak istemediin konular,sanki b ugünki muhalefet anlayışıyla, örtüşüyor,bizimde hayırlarımız var bizde hayır diyceiz,neyemi,siyaset için,amacı muhalefet oplsunda,ak a karade önemli deil,çamur at izi kalır,ikdidarda,milletin sesi deilde,karanlık güçlerin SESİNE BİZDE HAYIR DİYorUZ,YETMEDİ,yargıdaki yandaşcılıga ,amaçları haklıyı haksızdan ayırmak olmayan,teltel dökülen yargıya,adaleteHAYIR,AYIRIMCILIGA ,HAYIR,namazkılan cepede güzel vergide güzel vatandaş,subay okuluna gidemez,paşa olamaz bu zihniyete KOCOMAN Bİ HAYIR.KURUMLARA EKMEK TEKNESİ FIRSAT,KAYIRMA ANLAMINDA BAKANLARA HAYIRHALKI MANEVİ ANLAMDA SÖMÜRENLERE HAYIR, arkadaş benden sana bi nasi hat sakın kimseye kanma seni kandırırlar hayır demekten asla vazgeçme herkese haykır bütün hayırlarını,evet korkunun ecele faydası yok, unutmaki yüksekte yer tutanlar alçaktakiler kadar emmiyette deil dirler.bu her şeyi anlatmaya yetiyor.
Röportaj
Güven İslamoğlu ve Özcan Yüksek'in hayatları “gezgin” olmakla kesişti, ama başka ortak noktaları da var.
Yazarlar
Video
47Kıyamet günü için adalet terazileri kuracağız Öyle ki hiçbir kimseye zerre kadar zulmedilmeyecek(Yapılan iş) bir hardal tanesi ağırlığınca da olsa, onu getirip ortaya koyacağız Hesap görücü olarak biz yeteriz

Enbiya Sûresi
Üye Girişi
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   RSS