Çaykur Haberleri

Çaykur haberleri ve güncel Çaykur gelişmeleri, Çaykur ile ilgili tüm video, Çaykur fotoğrafları ve Çaykur haberleri Gazete Rize / Rize Haber / Rizespor Haberleri / Son Dakika Haberleri sitemizde


Rize Haberleri

Çaykur Rizesporlu futbolcular Antalya maçı öncesi ısınma için çıktıları sahada, üzerinde kalp nakli bekleyen Esila’nın fotoğrafının bulunduğu siyah tişörtleri giyerek...

SPOR

Çaykur Rizespor’un Danimarkalı futbolcusu Casper Hojer, ligi iyi bir sıralamada bitirip, Avrupa kupalarına katılmak istediklerini söyledi.

SPOR HABERLERİ

Türkiye Futbol Federasyonu Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemleri açıkladı.

SPOR

Antalyasprr hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da Teknik Direktörü İlhan Palut, ligin boyunun kısaldığını ve her puanın değerli olduğunu söyledi.

SPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sahasında oynayacağı Antalyaspor maçına hazırlanıyor.

Çaykur haberleri

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda İstanbulspor'u 4-0 mağlup ederek 25 hafta sonra deplasmanda kazandı.

SPOR

Çaykur Rizespor’un 23 yaşındaki Kosovalı futbolcu Altin Zeqiri, tek odak noktasının Rizespor olduğunu söyledi.

Çay Sanayisi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2023 yılı yaş çay destekleme bedelleri üreticilerin banka hesaplarına aktarıldığı belirtildi.

EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanan, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yaş çay tarımsal destekleme ödemeleri üreticilerin hesaplarına yatırılıyor.

SPOR HABERLERİ

Türkiye Futbol Federasyonu Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında oynanacak maçların tarihlerini ve saatlerini açıklandı.

SPOR HABERLERİ

Çaykur Rizespor, milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmana sürdürdü.

Rize Haberleri

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) bünyesinde yılda 6 ay çalışan mevsimlik işçiler, Rize’de toplanarak kadro taleplerini tekrardan dile getirdi.