Hakkari’nin Medrese Mahallesi Muhtarı Abdulcabbar Aydın, kayyum olarak Belediye Başkanlığına atanan Cüneyt Epcim tarafından mahalleye yaptırılan yol ve köprüden dolayı teşekkürlerini iletti.
Medrese ve Sümbül mahallelerini bir birine bağlayan dere yatağı üzerinden 35 yıl boyunca derme çatma köprüden geçmek zorunda kalan ve yaşanan sel felaketlerinde 2 çocuk ile 1 kadının düşerek boğulduğu dere yatağı üzerine Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt Epcim tarafından köprü yaptırıldı.
Medrese Mahallesi Muhtarı Abdulcabbar Aydın, Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt Epcim tarafından mahalleye yaptırılan yol ve köprünün vatandaşlarda memnuniyet oluşturduğunu söyledi. Mahalle Muhtarı Aydın, “Köprü mahallemiz için hayati önem taşımaktadır. Bu dereden geçmek isteyen 3 canımızı değişik tarihlerde kaybettik. Biz de mahallenin talebini Belediye Başkanımıza ilettik. Talebimizi makul gördükten sonra hemen köprünün yapımına başlandı. Tabi köprünün yanında yolda yapıldı. İstediğimiz nitelikte ve kalitede bir köprü ve yol yapıldı. 35 yıllık hayalimiz gerçekleşti. Belediye Başkanımıza mahallelim adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.