Artvin’in Hopa İlçesinde 2009 yılı Şubat ayında evlerinin yakınında bulunan amcasının evine gitmek üzere evden çıkan Çiğdem Kasımoğlu’ndan (22) bir daha haber alınmamıştı. Çiğdem Kasımoğlu, O tarihlerde İlçenin her mahallesinde aranmasına rağmen bulunamamıştı.

Hopa Belediyesi işçilerinin ilçe merkezinde bulunan kanalizasyonlarda yaptığı temizlik sırasında Orta Hopa Mahallesi’ndeki bir kanalizasyonun içinde ceset bulunduğunu polise haber vermeleri ardından olay yerine gelen Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri kanalizasyon girişinde çok yönlü arama yaptılar. Kanalizasyon içinde sıkışmış ve ilk etapta tanınmaz halde bulunan cesedin yanında bulunan çantadan çıkan parçalardan yola çıkılarak yapılan taramada cesedin 7 yıl önce ilçede bir anda sırra kadem basan Çiğdem Kasımoğlu’na ait olduğu tahmin ediliyor


Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı bulunan şahsın kimliğinin ve ölüm nedeninin belirlenebilmesi için cesedi doğrudan Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderdi.

Kayıp olan Çiğdem Kasımoğlu’nun da yakınlarından alınan DNA örneklerinden yola çıkarak bulunan cesedin kime ait olduğu ve ölüm nedeninin önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.

08olay