Beylikdüzü’ndeki Balıkçı Kenan Deniz Canlıları Müzesi’ni gezen AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis üyeleri, ellerinde doları olan vatandaşa doları bozdurma çağrısı yaptı.
Büyükçekmece Belediyesinin TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen meclis toplantısının ardından meclis üyeleri Beylikdüzü’ndeki Balıkçı Kenan’da buluştu. Büyükçekmece Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Recep Erol öncülüğündeki meclis üyelerine partililer de eşlik etti. Balıkçı Kenan Beylikdüzü Yaşam Vadisi Tesisleri’nde balık ziyafetinin ardından AK Partili Meclis üyeleri Deniz Canlıları Müzesi’ni gezdiler. Balıkçı Kenan Tesisleri’ndeki meclis üyeleri ile vatandaşların buluşması sırasında gündeme ilişkin açıklama yapan AK Parti Grup Başkanı Recep Erol, yurt genelinde olası ekonomik krize karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşa yaptığı “Doları bozdurun, altına ve TL’ye yatırım yapın” çağrısına her yurttaşın destek vermesi gerektiğini belirterek, Erdoğan’ın çağrısını yineledi. Recep Erol, Büyükçekmece’de de birçok esnafın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu çağrısına çeşitli kampanya yöntemleriyle destek verdiğini belirterek, esnaflara teşekkür ettiklerini söyledi.
Türkiye Deniz Canlıları Balıkçı Kenan Müzesi’ndeki mumya deniz canlılarını yakından inceleyen AK Partili Meclis üyeleri, 1 ton ağırlığındaki devasa büyüklükteki mumya köpekbalığı ve deniz materyalleriyle hatıra fotoğrafı çektirdiler. Balıkçı Kenan Tesisleri’nin sahibi Kenan Balcı, oluşturduğu sıra dışı müze için kendisine teşekkür eden AK Partililere günün hatırası olarak birer ‘Balıkçı Kenan madalyası’ taktı.