Bağcılar Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası İstanbul 4 No’lu Şubesi arasında 2016-2018 Toplu İş Sözleşmesi yapılan müzakereler sonucunda imzalandı. Anlaşmaya göre, işçilere ücretler ile sosyal haklarda yüzde 11 oranında zam yapılması kararlaştırıldı.
Bağcılar Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan görüşme sonucu 2016-2018 Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. 2016-2018 Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili müzakere Bağcılar Belediyesi ile İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Reşat Kaya ve sendika yetkilileri arasında yapıldı. Bu müzakereler sonucunda Toplu İş Sözleşmesi’nde mutabakata varıldı. Bağcılar Belediyesi, Sendika ve işçiler arasındaki anlaşmaya göre, ücretler ile sosyal haklarda yüzde 11 oranında zam yapılması kararlaştırıldı.
“Bağcılar ailesi olarak ilçemizi geleceği hazırlıyoruz”
Bağcılar Belediyesi olarak işçinin hakkını alnını teri kurumadan vermeyi şiar edindiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ücret ve sosyal haklarda anlaşmaya vardıklarını belirtti. Çağırıcı, “Hedefimiz geleceğin Bağcılar’ını kurmak. Bu düşünceden hareketle projeler hazırlıyoruz ve hizmete sunuyoruz. Yerel yönetim olarak her zaman ilklerin belediyesi olduk. Personelimiz ile birlikte kaliteli ve hızlı hizmet veriyoruz. Hemşehrilerimizin memnuniyeti kadar personelimizin güler yüzle hizmet vermesine önem veriyoruz. İnşallah her dönem bu anlayışla hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Anlaşma herkese hayırlı olsun” dedi.
“Başkanımıza ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür ediyorum”
Başkan Çağırıcı ile uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Hizmet İş Sendikası İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Reşat Kaya da, “Anlaşmaya vardığımız için hepimiz mutluyuz. İnşallah aynı hizmet anlayışıyla hizmetlerimize devam edeceğiz. Başkanımıza ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.