Karaköy ve bölgesinde esnafla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yaptıkları çalışmalarla Karaköy ve Perşembe pazarı bölgesinin çehresinin çok değiştiğini ve bunun da esnafa pozitif yansıdığını ifade etti. Başkan Demircan, “Belediye olarak her zaman yatırımcılarımızın ve esnafımızın yanındayız” dedi.
Göreve geldiği ilk günden itibaren bölge gezilerine ara vermeden devam eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, esnaf ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Cuma namazını Karaköy’de bulunan Yeraltı Camii’nde kılan Başkan Demircan, namaz çıkışında cami cemaati ile sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Daha sonra Karaköy Balık Pazarı ve Perşembe Pazarı esnafını ziyaret eden Demircan, dükkânları tek tek gezerek hayırlı işler diledi. Başkan Demircan’a başkan yardımcıları ve meclis üyeleri eşlik etti.
"Daha yapacağımız çok güzel işler var"
Karaköy ve bölgesinde esnafla bir araya gelen Başkan Demircan, yaptıkları çalışmalar ile Karaköy ve Perşembe pazarı bölgesinin çehresinin çok değiştiğini bunun da esnafa pozitif yansıdığını ifade ederek şunları söyledi:
“İlk günden itibaren her zaman yatırımcılarımızın ve esnafımızın yanında oldum. Beyoğlu’nda gezmediğim, görmediğim sokak kalmıyor. Her yere el atmışız. Herkesin elini sıkmışız, selam vermişiz, bir bardak çayını içmişiz. Bu da esnafımıza ve vatandaşımıza pozitif yansıyor. Bunu bizzat vatandaşlarımızdan duymak çok güzel. Daha yapacağımız çok güzel işler var."
Karaköy Balıkçı pazarı esnafını da ziyaret eden Başkan Demircan, Perşembe pazarı yolu üzerinde, esnafın ve bölge halkının sıklıkla karşılaştığı problemleri yerinde dinleyerek ortak çözüm konusunda istişarelerde bulundu.