Geri dönüşüm konusunda farkındalığı artırmak isteyen Küçükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kapı kapı broşür dağıtarak vatandaşları bilinçlendiriyor.
Bünyesine üniversite öğrencilerini de dahil eden Küçükçekmece Belediyesi ekipleri Yeşilova Mahallesi sakinleri ve esnafını bilgilendirdi. 6 kişilik ekip, vatandaşlara geri dönüşüm poşeti ve kutusu ile bilgilendirme broşürü dağıttı. Mahalle sakinleri de ziyaretin farkındalık oluşturmak adına örnek bir çalışma olduğunu ifade ederek, Küçükçekmece Belediyesine teşekkür etti.
İlçe genelinde bilgilendirme ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmayı amaçladıklarını belirterek, vatandaşlara da duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
Küçükçekmece Belediyesi, geri dönüşüm poşetlerini de haftanın bir günü mahallelerden topluyor. Küçükçekmeceli vatandaşlar, 44 44 360 nolu telefondan belediye ekiplerine ulaşarak, geri dönüşüm atıklarını teslim edebiliyor.