Güngören Belediyesi yetkilileri öğretmenlerle bir araya gelerek ortak yapılabilecek konulara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
Güngören Belediyesi, çocuklar ve öğretmenlere yönelik programlarına devam ediyor. Güngören Belediyesi yetkilileri, geçtiğimiz günlerde Güngören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Aile Danışma Merkezi (ADM) yetkilileri ve İlçe Milli Eğitime bağlı okullarda görev yapan Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) öğretmenleri ile bir araya gelerek çocukların geleceğini konuştu.
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Aile Danışma Merkezi tarafından Güngören ilçesindeki Milli Eğitime Müdürlüğüne bağlı okullardaki Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğretmenleri ile Cevizlik Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda Milli Eğitim Bakanlığı ve ADM’nin ortak olarak neler yapılabileceğine ilişkin projeler tartışıldı.
Katılımcı öğretmenler ayrıca çocuklara faydalı olacak çalışmalar üzerine de fikir beyan etti. Toplantıya Güngören İlçe Şube Müdürü Yıldız Çardak, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Salih Zeki Kaplan, PDR öğretmenleri ve ADM psikologları katıldı.