Kartal Belediyesinin kardeş belediyelerinden olan Sırbistan’ın Sjenica Belediye Başkanı Hazbo Mujovic ile Sjenica Belediye Meclis Üyesi Muhedin Fijuljanin, Kartal Belediyesi Atalar Merkez Kreşi’ni ziyaret etti.
Kartal Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan kreşler, Kartal Belediyesinin kardeş belediyelerini de etkilemeye devam ediyor. Kartal Belediye Meclisinin 2011 yılında aldığı karar ile kardeş belediyeler arasında yerini alan Sırbistan Sjenica Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet, önceki gün Kartal Belediyesine bağlı Atalar Merkez Kreşi’ni ziyaret etti. Sjenica’da da vatandaşların kreş ihtiyacı olduğunu, bu konuda araştırma yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Hazbo Mujovic, Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar’dan bilgi aldı.
Kartal Belediyesinin açtığı 11 kreş ve organizasyon yapıları ile ilgili bilgi alan Mujovic’e, Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar sınıfları, oyun alanlarını gezdirerek kreş öğrencilerinin ortaya koyduğu eserler ile ilgili bilgi verdi. Kreşle ilgili verilen bilgileri not alan Sjenica Belediye Başkanı Mujovic ve beraberindeki heyete Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Nuray Sancaklı eşlik etti. Sjenica’da kuracakları kreş için Kartal Belediyesinin bu alanda yaptığı çalışmaları örnek aldıklarını kaydeden Mujovic, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve ekibini de kutladı.