Topluma yararlı hizmet vermek için geniş bir gönüllü ekiple yolan çıkan "İyidere Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği" Rize’deki güzellikleri meclise taşıyan anlamlı bir projeye imza attı.

“Tarihini Yaşa Anneler Gülsün” projesi kapsamında M.E.B 'e bağlı 8 okulda dağıtılan Osmanlı Tarih kitabı okuma yarışmasında dereceye giren 34 öğrenci ve Anneleriyle Çanakkale, Bursa, İzmit ve TBMM ziyaretleri gerçekleştirildi. Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Başkanı Hasan Kansızoğlu, İlçe Başkanı Cengiz Yazıcı ve beraberlerindeki heyetle birlikte TBMM Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Rize Millet Vekili Hasan Karal, Kocaeli Millet Vekili Zeki Aygün, İstanbul Millet Vekili Ahmet Hamdi Çamlı’yı ziyaret etti.

Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kansızoğlu, Meclis Başkanı Kahramana kendilerine gösterdikleri ilgilerinden dolayı saygı sevgilerini sunduklarını belirtti. Başkan Kansız görüşme sonrasında; “Meclis Başkanımız Türk Toplumuna 3 önemli öğütte bulundu. - Kendiniz olun - İnançlı olun - Aile olun. Birey olarak baş edilemeyecek uygulamalarda güç birliğiyle her daim her türlü zorluğun üstesinden gelineceğini söyledi.” Dedi

Ziyaretlerin ardından Rize Fikr-i Asım İl Başkanı Hasan Kansızoğlu tüm gönüllü üyelerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.