İlçede uygulamada olan projeleri görmek, yeni projeleri incelemek ve ilçenin sorunlarını dinlemek üzere İyidere'ye gelen Vali BEKTAŞ, Kaymakam Orhan ALTUN ve Belediye Başkanı Ahmet METE'nin karşılamalarının ardından ilk olarak Belediye makamında bir toplantı yaptılar.


Makamda gerçekleşen toplantıda Kaymakam ALTUN, ilçede yapılan çalışmalar, yatırımlar, projeler, ilçenin ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgiler verdi.Yalıköy mahallesinde yapılması planlanan plaj için projelerini sunup fikirlerini anlattılar.
Toplantı sonrasında şuan ilçede yapımına başlanan ve büyük bir özveriyle devam eden Pileki Mağaras'na patika yol yapımı ve çevre düzenlemesi projesini uygulama aşamasında incelemek üzere makamdan ayrıldılar.
Kaymakam ALTUN'un uygulanan projenin detayları hakkında verdiği bilgileri dinleyen Vali BEKTAŞ aynı zamanda patika yolda yürüyerek tarihi değirmenlerin çevresinde oluşturulacak olan dinlenme alanlarını, yürüyüş yolu çalışmalarını ve ahşap köprü yapılacak noktaları bizzat yerinde inceledi.


Çalışmaları yerinde gören Vali BEKTAŞ, turizme kazandırılacak olan böyle doğal alanların gerek ilçe gerekse ülkemiz için büyük önem arz etmesinin yanında tarihi Pileki Mağarası için de güzel bir altyapı çalışması olacağını söyledi. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.