Suriye'nin Afrin kırsalındaki ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere Rize'nin İyidere ilçesinde başlatılan yardım kampanyasının süresi uzatıldı.Devam eden yardım kampanyası dolayısıyla Kaymakam Orhan ALTUN, bugün mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.


Toplantıda yardım kampanyasının hangi boyutlara ulaştığı, gelen desteklerin ne şekilde ilerlediği ve kampanyanın daha geniş bir şekilde yayılması için neler yapılması gerektiği istişare edildi.28 Şubatta sonlandırılması planlanan yardım kampanyası 4 Mart Pazar gününe kadar uzatıldı.Muhtarlar aracılığıyla, ilçe vatandaşlarından giysi yardımı dışında özellikle kuru çay yardımı yapılması konusunda taleplerde bulunuldu.
Türkiye'nin mazlum ve mağdurlarla ekmeğini paylaştığını belirten Kaymakam ALTUN, "Gönderilecek olan bu yardımların manevi değeri ülkemiz için oldukça önemli.Giden ve gidecek olan yardımlarla dünyaya çok önemli mesajlar gönderiliyor.Yapılan yardımların mazlum ve mağdur insanların sofrasına ulaştığını görmek de bizi çok mutlu ediyor.Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.Başrıyla yürütülen kampanyada özellikle kamu görevlilerinin, öğretmenlerimizin, esnafımızın, iş adamlarımızın, çay fabrikalarımızın ve ilçedeki sakinlerimizin desteklerini bekliyoruz" dedi.
Gelin! Emperyalist güçlerin, İslam coğrafyasının huzur bulmaması için hazırladığı çeşitli oyunlarla huzuru bozduğu bu bölgede MAZLUM VE MAĞDUR KARDEŞLERİMİZLE EKMEĞİMİZİ PAYLAŞALIM..