Dünyanın önde gelen otomasyon sistemleri üreticilerinden Becker, Türkiye yapılanmasında bir ilke daha imza attı. Türkiye’nin çeşitli illerinde faaliyet gösteren bayilerinden gerekli yeterliliği gösterenlere yönelik “Prestige Bayi Konsepti”ni uygulamaya alan firma, bu proje ile bayilerini ana ürün ve aksesuarlarıyla pazardan daha fazla pay alan, rekabetçi, güçlü firmalar haline getirmeyi amaçlıyor.
Bu ay uygulamaya alınan “Becker Prestige Bayi Konsepti” ile ürünlerini kullanan kişi-kurum ya da kuruluşların memnuniyet düzeylerini de arttırmayı hedefleyen Alman Becker firması, bu konsept dahilinde birçok projeyi hayata geçirecek.
Prestige Bayilerini tente, perde, panjur ve endüstriyel kapı noktasında aranılan ve takip edilen bir noktaya getirmek amacıyla Becker’in beyin takımı tarafından üretilen proje, yine profesyonel bir ekip tarafından yürütülecek. “Becker Prestige Bayi” konseptiyle, güçlü bayiler ve memnuniyeti daha yüksek müşteri kitlesi hedeflediklerini belirten Becker Türkiye CEO’su Volkan Kebir, firma olarak ürün ve hizmet kalitesi konusunda hep daha iyisini yapmanın peşinde olduklarını ifade etti. Bu amaçla uygulamaya aldıkları Prestige Bayi Konseptiyle ürün çeşitliliğini arttıran, ürünleri doğru tanıyan, proje yapan, pazarlama ve eğitim faaliyetlerine katılan, showroom, stant, teknik destek, satış, uygulama ve diğer konularda Becker’i temsil eden bir bayi yapısı oluşturmak istediklerini belirtti. Yürütülecek çalışmalar ile Becker Prestige Bayilerini, ana ürün ve aksesuarlarıyla para kazanan, rekabetçi, güçlü firmalar haline getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Kebir, bu vizyon doğrultusunda sürekli fikir üretip uygulamaya aldıklarını ifade etti.
Prestige Bayilik sistemine yoğun ilgi
Proje açıklandıktan kısa süre sonra birçok bayi bu sisteme dahil olmak için talepte bulundu. Her yıl sayısının katlanarak artmasının hedeflendiği Becker Prestige Bayilik sisteminde bugün için 25 firma bulunuyor.