Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gür, lig sonu için konuşmanın şu an için erken olduğunu belirterek, "Ama lig sonunda gülen taraf olmak istiyoruz. Bize BAL ligi az gelir. Çeşme Belediyespor’u 3. Lig’de görmek istiyoruz" diyerek hedef büyülttü.
Süper Amatör Lig’de mücadele eden Çeşme Belediyespor, 3 haftada elde ettiği galibiyetlerle liderliğe yükselirken, takıma Çeşme esnafının da desteği devam ediyor. 10 yıldan bu yana Çeşme Belediyespor’a desteğini esirgemeyen Ferdi Baba Restoran, Çeşme Belediyespor yöneticileri, teknik kadrosu ve futbolcularına verdiği akşam yemeği ile desteğini sürdürdü.
Oldukça keyifli bir ortamda gerçekleşen yemek öncesi bir açıklama yapan Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gür, iyi bir ekip kurduklarını ve ilk üç haftada galip gelerek gruplarında liderliği elde ettiklerini vurgulayarak, "Tabi sonucu zaman gösterecek, ama üç hafta üst üste galip gelmemiz moral motivasyonu açısından çok olumlu oldu. Umarım hep böyle devam eder" dedi.
"İzmirspor maçıyla sahamızı açmak istiyoruz"
Çeşme sahasının çim zemininin, Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’ın katkısıyla yenilendiğini belirten Şerif Gür, "İl Gençlik Spor Müdürlüğü’ne ait sahanın çimlenmesi, bakımı, onarımı, Çeşme Belediyesi tarafından yapılıyor. Kısmetse 13 Kasım’daki İzmirspor maçıyla sahamızı açmak istiyoruz. Eğer bir aksilik olursa Kasım ayı sonunda sahamızda oynamaya başlayacağız. Çimlerin sağlıklı olması açısından bu süre gerekiyor. 8-10 yıldır bakılmayan, yenilenmeyen çim zemin, Belediyemiz sayesinde yenilendi. Sahanın etrafına da koşu zemini yapılıyor. Yönetim olarak, Çeşme Belediyespor için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
"3. Lig’de görmek istiyoruz"
Sezona iyi başlamalarına karşın lig sonu için konuşmanın erken olduğunu ifade eden Gür, "İddialıyız. Hedefimiz şampiyonluk. Takımımızı Çeşme’ye yakışır bir yere getirmek için iyi bir ekip oluşturduk. İyi bir takımız. Kendi aramızda, futbolcular arasında uyum sorunu halen devam ediyor. Ama süreç içinde bu sorunun ortadan kalkacağına inanıyoruz. Biz lig sonunda gülen taraf olmak istiyoruz. Bize BAL ligi az gelir. Çeşme Belediyespor’u 3. Lig’de görmek istiyoruz. Ben futbolu orada bıraktım. Umarım oralara geliriz" dedi.
"Taraftarımıza keyifli günler yaşatacağız"
Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Malik Gençalp da yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"3 haftadır elde ettiğimiz sonuçtan mutluyuz, sevinçliyiz. Ama bu ligin bittiği anlamına gelmez. Yeni bir takım oluşturduk. Eksiklerimiz var. Eksiklerimize rağmen üç haftada dokuz puan almak bizim için iyi oldu. Oyunculara güven geldi. Yöneticilerimize, taraftarımıza güven geldi. Ama her şeye rağmen yolun başındayız. Daha çok çalışacağız. Eksiklerimizi tamamlayacağız. Ligin sonunda başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Çeşme Belediyespor olarak hedefimiz daha yukarıları. Başkanımızın dediği gibi bize BAL ligi yetmez. Teknik ekip olarak uyum içinde çalışıyoruz. Bu sene üçüncü senemiz. Yeni yönetim, isteklerimizi karşıladı. Gerekli transferler yapıldı. Bu nedenle yönetimimize teşekkür ediyorum. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Seferihisar maçında bizi iyi desteklediler. Daha sonra biraz irtifa kaybettiler, ama tekrar bizimle beraber olacaklarına inanıyorum. Takımımız kazandıkça, onlara keyifli günler yaşatacağız. Her maçımıza taraftarımızı bekliyoruz. Onlar da bizi beklesinler."