Medical Park İzmir Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Zafer Beken, hastane olarak 46 branşta başarıyla verilen sağlık hizmetinin geliştirerek uzun yıllar sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.
5. yaşını kutlayan Medical Park İzmir Hastanesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Zafer Beken, hastanenin hizmetleri hakkında açıklama yaptı. Beken, sağlık alanından bir marka haline geldiklerini ifade ederek, "Medical Park İzmir Hastanesi olarak bu işe ilk başladığımız ilk günden bu yana sağlıkta kaliteyi merkezimize koyduk. Geriye baktığımızda tüp bebekten kemik iliği transplantasyonuna, kanser cerrahisinden radyoterapi ünitelerine kadar 46 branşta uluslararası kalite standartlarında (JCI) hizmet vererek, ‘Bebek Dostu Hastane’ unvanı alarak İzmir’den dünyaya sağlık dağıtan küresel bir marka olduk. İzmir, yüzyıllardır sağlığın merkezinde bir kent olmuştur. Medical Park İzmir Hastanesi olarak bu geleneği başarıyla sürdürmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2011 yılında İzmir’e vefa borcumuz olarak kurduğumuz hastanemizi, uzun yıllar halkımızla iç içe yaşatmayı arzuluyoruz” dedi.
Medical Park İzmir Hastanesinde tıbbın ve teknolojinin en gelişmiş imkanlarını kullanıldığını ifade eden Beken, şöyle devam etti:
"301 hasta yatak kapasitesi ile ülkemizin en donanımlı özel hastanelerinden biriyiz. Hastanemizde yoğun bakım, kemik iliği nakli, tüp bebek birimi ve diğer branşlarla, ülkemiz ve yurtdışı hastalarına en kaliteli hizmeti vermenin gayretindeyiz. Sağlık hizmeti ve alt yapısını oluşturmanın yanı sıra kaliteli sağlık hizmetini sunmayı önemsiyoruz. Uluslararası standartları sunmayı önceliğimiz sayıyoruz. Bugün Medical Park İzmir Hastanesi, insan sağlığı için çalıştığının bilinci, tercih edilmenin verdiği sorumluluk ve geçmişten aldığı güçle, kaliteli sağlık hizmetinin çıtasını yükseltmekte, her geçen gün bir adım öteye taşımaktadır. Bu başarılara ulaşmamızda hastanemizi tercih ederek katkılarını esirgemeyen halkımıza teşekkür ederiz."