İzmir’in Ödemiş ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle programlar düzenlenirken, engelli öğrencilerden oluşan koro etkinliklere renk kattı.
Ödemiş Belediyesi, Ödemiş Kent Konseyi ve Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle etkinlikler gerçekleştirildi. Programda, düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalyaları ve hediyeleri verildi. Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde özel öğrencilerden oluşan koroda etkinlikte bir konser verdi. Koronun ardından sahneyi Ödemiş 50. yıl Ortaokulu Müzik grubu devraldı. Müzik grubu öğrencileri Yağmur Sıla Gümüş, Metehan Köklü ve Arda Akbaş güncel pop müzikler söyleyerek katılımcıları eğlendirdi. Programın sonunda Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği üyelerinin yaptığı el işi ürünler, açılan sergide ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Ödemiş Belediyesi Düğün, Sergi Kongre Merkezindeki programa, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Hasan Yüzüak, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Funda Yoldaş, Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği yönetici ve üyeleri ile daire müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.