Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP’ın eşi  Menduha Kasap’ın da katıldığı Öncü Kadınlar 1. Zirve buluşmasına,  RİKADER  Başkanı Selda Albayrak, Rize eski Belediye Başkanı Merhum, Denizi kara Karayı para yapan Ekrem Orhon’un kızı Çayhan Orhon Dervişoğlu, Gazi Üniversitesi Eğitim fakültesi Resim-İş Eğitim Ana Bilim dalı Başkanı Prof. Dr. Serap Yangın Buyurgan, Porselen Boyama sanatçısı Belma Arıman, Çayeli Belediye Başkanı Eşi Asiye Esmen,  Ardeşen Belediye Başkanı Eşi Hatice Gültekin, Çayeli Bakır İşletmeleri Bakım Müdürü Gönül Uluğtan, Gönül Elçileri Dernek Başkanı Pembe Gezmiş, Rize Ticaret Borsası Kadın girişimcileri yönetim kurulu üyeleri, Sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri ve Rikader üyeleri katıldı.

 

BAŞKAN ALBAYRAK, ÖNCÜMÜZ MENDUHA HANIMDIR…

 

Dernek Başkanı Selda Albayrak, Zirve buluşmasına katılan Hanımlara yaptığı konuşmada; “Dernek olarak yeni olmamıza rağmen faaliyetlerimiz sadece Rize değil Türkiye genelinde olumlu yorumlarla karşı karşıyadır. Bu nedenle bütün Rize’yi kucaklama anlamın da  Belediye Başkanımız’ın eşi Menduha hanım’ın öncülüğünü yaptığı, fikirleri ve destekleri ile 8 Mart Dünya Kadınlar gününde  tüm Kadınlarımızla 1. Zirve buluşmamızda bir araya geldik.

 

GÖNÜL BİRLİĞİ OLUŞTURDUK …

 

 İl dışından ve yurt dışından gelen misafirlerimiz de bize destek olmak için, Rize için buradalar. Bizler de il ve ilçede yaşayan hanımlar olarak Rize için çok güzel faaliyetler hayata geçirdik.  Buluşmamızın vesile olacağı ve sizlerin de fikir ve düşünceleri ile  çok daha aktif çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Sizlerde bu gücü görüyorum.  Oluşturduğumuz bu Gönül birliği zirve buluşmamız da emeği geçen herkese teşekkür ediyor.  8 Mart Dünya kadınlar günümüz’ün Rize mize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.