Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya ABİGEM A.Ş. tarafından 12-31 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve Ereğli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen "Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) ve Uygulamaları" konulu eğitim programını başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.
Ereğli Kaymakamlığından gerçekleştirilen programa AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Jandarma Komutanı Uğur Efe ile Ereğli Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri ve STK temsilcileri katıldı. 32 kursiyerin 64 saatlik eğitim programı sonucu almaya hak kazandıkları sertifikaları takdim eden AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Jandarma Komutanı Uğur Efe kursiyerlere başarılar diledi.
Ereğli’nin sosyal, kültürel ve ekonomik konularda ihtiyacı olan projelerin hazırlanmasında sertifika alan kursiyerlerin önemli görevler yüklendiklerini ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Eğitim programına katılarak başarı gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ereğli’nin geleceğine yönelik üretilecek projelerde kursiyerlerimizin imzasının olacağı inancıyla kendilerini kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.