Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şubesi üyeleriyle tarihi Cem Sultan Bedesteni’nde bir araya geldi.
Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şubesi üyelerini Cem Sultan Bedesteni’nde ağırladı. Vali Mesut Yıldırım’ın da katıldığı yemekte kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Hep söylüyorum. Hepimiz birer engelli adayıyız. Ruhumuzdaki engelli kaldırarak konuya çok hassas yaklaşmalı ve engelli kardeşlerimiz için her daim düşünceli olmalıyız. Araçları park ettiğimiz yerlere çok dikkat etmeliyiz. Kaldırımlara dikkat etmeliyiz. Bizler bu noktada Sakatlar Derneğimiz ve Valiliğimiz ile birlikte ciddi projelere imza attık. Bu projelerimizi de sürdürmeye devam edeceğiz. Benim amacım engelsiz bir Kastamonu oluşturmaktır” ifadelerini kullandı.
Vali Mesut Yıldırım ve Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yemeğe katılan konuklarını masalarında ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti.
Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a desteklerinden ötürü teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şube Başkanı Serhat Yolasığmazoğlu ise, “Sayın Belediye Başkanımız bizlerin en büyük destekçisidir. Kastamonumuz diğer vilayetlere göre engelliler için uygun bir şehir. Diğer vilayetlere göre bizler çok şanslıyız. Bu noktada Valimiz Sayın Mesut Yıldırım’a ve Belediye Başkanımız Tahsin Babaş’a teşekkür ediyorum. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla verilen bu yemekten ötürü de Başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.