Göreve başladığı günden beri özellikle şehit aileleri, gaziler, engellilere ve yaşlılara yönelik yapmış olduğu ziyaret ve programlarla dikkat çeken Kaymakam Kübra Sivaslıoğlu yeni yılın ilk toplu programınıda nineler ile bir araya gelerek onlarla sohbet edip ikramlarda bulundu. Şavşat Efkar Tepesi Sosyal tesislerinde nineler ile torunları bir araya getirerek ninelerin gönlünde taht kurdu. Şavşat Yaşlılar Yaşam Yerleşkesinden ikamet eden yaşları 75 üzeri yaşlılar ile uzun uzun sohbet etti.


 
“YAŞLILARIMIZIN YANINDAYIZ”
Organizasyonda yaşlılar ile sohbet eden ve yaşılar ile birlikte olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Sivaslıoğlu, “Sizlerin duaları hem bizim için hem de devletimiz için önemli. Allah sizlere uzun ömürler versin.Devletimiz ve bizler sizlerin her durum ve her şartta yanındayız” dedi.


 
“KAYMAKAM KIZIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”
Kaymakam Kübra Sivaslıoğlu’nun bu davetinden oldukça memnun olan 98 yaşında ki Müzeyyen Koşar Kaymakama kızım diye hitap ederek, “Kaymakam kızımız bizi burada ağırladı. Zaten her zaman yaşlılar evinde de bizleri ziyaret ediyor. Bizi burada ağırladı. Bizlerle uzun uzun sohbet etti. İlk defa bir kaymakam ile bu kadar uzun sohbet ettim. Allah devletimize zeval vermesin. Kaymakam kızımızın hep burada kalmasını istiyoruz. Bizlere burada iyi bakılıyor ama Kaymakam kızımız gelince daha mutlu oluyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz. Allah dert keder vermesin. Yaşı bizim yaşlara kadar sağlıkla gelsin. Yolu açık olsun”diyerek dua etti.


Yapılan etkinlikte Şavşat Meslek Yüksekokulu kız öğrencileride böylesine önemli bir etkinlikte bulunduğumuz için Kaymakamımıza, Okul idaremize, Yaşılar Yaşam Yerleşim idarecilerine çok teşekkür ediyoruz dediler.


Kaymakam Sivaslıoğlu bütün nineler ile tek tek sohbet ederken bazı ninelerin duygulandığı görüldü. Etkinlik sonunda Müzik Öğretmeni Adem Temiz’in Akordion eşliğinde okumuş olduğu yöresel türküler ile güzel vakit geçirdiler. Etkinlik sonunda yaşlı nineler Kaymakam Kübra Sivaslıoğlu’na hediye takdim ettiler. 


Kaymakam Kübra Sivaslıoğlu, Yaşlılar Yaşam Yerleşlesi Müdürü Mehmet Oylum, yaşlı nineler ve kız öğrenciler katıldı.