Diriliş Başkanları Kayseri İl Başkanı Mahmut Kılınç, Diriliş Başkanları Genel Başkanı Hasan Türksel ile istişare ederek "Ülken için döviz bozdur" kampanyası başlattıklarını açıkladı.
Diriliş Başkanları Kayseri İl Başkanı Mahmut Kılınç, ’Ülken için döviz bozdur’ kampanyası hakkında yaptığı açıklamasında, "15 Temmuz’dan sonra ükemiz üzerinde ekonomik darbe girişiminden sonra döviz kurlarının yükseldiğini gördük ve Diriliş Başkanları Kayseri İl Başkanlığı olarak ülkemiz için ne yapabiliriz diye düşünürken sosyal medyada ülken için döviz bozdur kampanyası aklımıza geldi. Diriliş Başkanları Genel Başkanımız Hasan Türksel bey ile istişare ettik. Kendisi ve bütün il ve ilçe Başkanlarımız bu kampanyada bize tam destek verdi" dedi.
Kılınç, "Ülkemizin ekonomisi ateş çemberine almaya çalışan haçlı ordusuna karşı Milletvekillerini, siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarını, il ve ilçe belediye başkanlarını vatan sever iş adamlarını döviz bozdurma kampanyasına desteklerini bekliyoruz" ifadesinde bulundu.