Büyükşehir Belediyesi Erciyes’te yeni sezonun huzur içinde ve bereketli geçmesi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve yeni sezonda yapılacak çalışmaların planlanması için Erciyes Zirvesi gerçekleştirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes’te yeni sezonun başlayacağı şu günlerde bir taraftan karlama üniteleriyle sezonun açılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor, diğer taraftan da kış turizm merkezinin tanıtılmasına yönelik gayret gösteriyor. Tüm bu çalışmaların yanında sezonun huzur içinde geçirilmesi için de alınması gereken tedbirler masaya yatırılıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan başkanlığında bir toplantı yapıldı.
Büyükşehir Belediyesinde yapılan toplantıya; Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Melikgazi ve Develi Belediyesi yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili bürokratları, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Murat Cahit Cıngı, Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Alay Komutanlığı, Sağlık Müdürlüğü ve Karayolları yetkilileri katıldı.
Erciyes’te yeni sezonun sorunsuz geçmesi için yapılan toplantıda huzur ve güvenliğin sağlanması için kurum ve kuruluşlara düşen görevler hatırlatılarak iş bölümü gerçekleştirildi.