Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mesleki Kuruluşlar, Oda ve Dernek ile Sendikalarla kısacısı sivil toplum örgütleri ile birlik ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını söyledi.
Gönüllü kültür kuruluşları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Taş ile Yönetim Kurulu üyeleri Cafer Beydilli, Erol Ünlü, Yılmaz Altınöz, Davut Dağ ve İbrahim Turan Melikgazi Belediyesine ziyarette bulundular. Misafirler Melikgazi Belediye Memduh Büyükkılıç’ı çalışmalarından dolayı tebrik ederek bilgi aldı.
Sivil Toplum Kurum ve Kuruluşları yanında Mesleki Oda ve Dernekler ile her zaman işbirliği ve dayanışma içerisinde sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediye çalışmaları beğeniliyor, takdir topluyor ve örnek gösteriliyor. Bu yatırım için alınan kararların birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşımın esas alınmasından kaynaklanmaktadır.“ dedi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye çalışma ve yatırımların planlamasında mesleki oda ve dernekler ile sivil toplum kuruluşları ile istişare yaptıklarını ve bu yapılan ortak akıl ile Kayseri belediye modeli olarak referans gösterildiklerini çünkü sonuçta Kayseri ve Kayserililerin kazandıklarını söyledi.
Gönüllü Kültür Kuruluşları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Taş ile Yönetim Kurulu üyeleri Melikgazi Belediyesi’nin özellikle sosyal belediyecilik, eğitim ve sağlık alanında yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarından dolayı teşekkür ederek, birçok etkinliği beraber yapmak üzere fikir alış verişinde bulunduklarını kaydetti.