Kayseri Ticaret Odası (KTO)’nda 5941 Sayılı Çek Kanunu konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
KTO Toplantı Salonunda düzenlenen ve üyelerin katılım sağladığı toplantının açılış konuşmasını KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz yaptı. Başkan Hİçyılmaz, Ağustos ayı başında yapılan Çek Yasası düzenlemeleri ile ilgili üyelere e -bülten ve mesaj yoluyla bilgilendirme yapıldığını, ancak daha geniş kapsamlı bir bilgilendirme yapmak için böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi.
Odaların tek görevlerinin üyelerine ihtiyacı olan belgeleri sağlamak olmadığına dikkat çeken Başkan Hiçyılmaz, "Kayseri Ticaret Odası olarak üyelerimize yapılan değişiklikler, uygulanan programlar, hükumet tarafından açıklanan ne varsa onları paylaşıyoruz, paylaşmaya da devam edeceğiz. Üyelerimizin değişiklikler konusunda bilgi sahibi olmaları çok önemli. o nedenle bu toplantılarımızı zaman geçirmeden yapmaya çalışıyoruz. Odalar üyelerine hizmet vermek ve onların yaptıkları işleri daha iyi ortamlarda daha bilinçli şekilde yapmalarını sağlamak üzere kurulmuş kurumlardır." diye konuştu.
Başkan Hiçyılmaz’ın konuşmasının ardından, Avukat Can Yılmaz 5941 Sayılı Çek Kanunu ile ilgili olarak katılımcılara bilgi verdi.