Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi B grubunda mücadele eden Melikgazi Belediyespor ligin ikinci haftasında Kayseri’de 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Temsilcimiz karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak 1. Ligdeki ilk galibiyetini ve ilk 3 puanını almış oldu.
Geçtiğimiz hafta Hatay Büyükşehir Belediyespor deplasmanında lige merhaba diyen ve rakibine 3-0 mağlup olarak taraftarlarını üzen Melikgazi Belediyespor bugün Kayseri’de 68 Aksaray Belediyespor’u misafir etti.
Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın tek hakimi Melikgazi Belediyespordu. Kayserili voleybol severlerin ilgi gösterdiği karşılaşmada Melikgazi Belediyespor ilk seti 25-18,ikinci seti 25-15, son seti’de 25-20 alarak karşılaşmayı 3-0 kazandı.
Antrenör Fuat Kalay “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Verdiğim görevi harfiyen yerine getirdiler ve zor olacağını düşündüğümüz bir müsabakadan rahat bir galibiyet almış olduk.”dedi.
Kulüp Başkanı Serdar Öztürk yaptığı açıklamada “Teknik heyet ve oyuncularımı kutluyorum. Geçtiğimiz hafta Hatay karşısında alınan mağlubiyetten iyi bir ders çıkartılmış. Bu hafta aynı hatalar tekrarlanmadı ve güzel bir oyunla haklı bir galibiyet alındı. Böylece ligdeki ilk 3 puanımızı almış olduk. Bu galibiyet ilerleyen haftalar için bizlere büyük moral olacak. Genç oyuncularımız bugün sahada bu lige damga vuracaklarını herkese gösterdiler. 1. ligdeki aldığımız bu ilk galibiyeti Belediye Başkanımız, Kulübümüzün Onursal Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a armağan ediyoruz.” dedi.
Melikgazi Belediyespor önümüzdeki hafta Erzurum deplasmanında Palandökenspor’un konuğu olacak.