MÜSİAD Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Olgunharputlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ’ı ziyaret ederek, Melikgazi Belediyesince Kayseri sanayisine, esnafına, ticaretine, üretimine ve girişimcilerine yönelik özel yapılan yatırımlarından dolayı MÜSİAD adına teşekkür ettiklerini söylediler
Başkan Memduh Büyükkılıç’ı MÜSİAD tarafından Kasım ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan MÜSİAD EXPO 2016 organizasyonuna davet eden MÜSİAD Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Olgunharputlu “ Bu organizasyonun için İstanbul’a gelecek olan yatırımcıları Kayseri’ye getireceğiz. Kayseri’de yatırım yapmaları konusunda gayret göstereceğiz ve ülke ekonomisine hareketlilik kazandıracağız. Bu çalışma da Melikgazi’nin özel bir önemi var. Çünkü Anadolu’nun referans belediyesi olduğu kadar aynı zamanda Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri Serbest Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı. Bundan dolayı ekonominin merkezi adeta Melikgazi” dedi.
Esnaf siteleri, ara elemen kursları, lojistik alanlar …
MÜSİAD Kayseri Şubesi Yönetimi ile her zaman birlikte ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve beraber projeler ürettiklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi Mesleki Oda, Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte ve istişare içerisinde çalışıyor. Müsiad Kayseri Şubesi ile ortak bir çalışma gerçekleştirmek istiyoruz. Bu ortak çalışma ile Kayseri’de girişimcilerine yönelik yeni bir etkinlik ve yeni bir kampanya ile Kayserili sanayiciler, girişimciler, esnaflar ve ticaret erbabı için özel seminerle düzenleyeceğiz. Ayrıca Meslek Eğitim Kurslarımız da yine ortak çalışmaları değerlendireceğiz. Şehrimizin Anbar bölgesine yaptığımız iki lojistik alanı çok faydalı sonuçlar veriyor. Şimdi de Şehrin doğu bölgesine hammadde ve pazarlama için lojistik alan oluşturacağız. Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi ile şehrin doğu bölgesinde yeni bir üretim alanı kazandırdık. Kayseri Serbest Bölge ile iç Anadolu’nun ihracat merkezi olduk” dedi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, Musiad Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar dilediğini ve bu ziyaretlerinden de son derece memnun olduklarını sözlerine ekledi.