Yahyalı’da 2017 yılında Karayolları tarafından yapılması planlanan yol yapım, bakım, onarım ve proje çalışmaları için toplantı yapıldı.
Yahyalı Belediyesi’nde yapılan toplantıya Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Karayolları 6. Bölge Müdür Yardımcısı Ercan Epsileli, şube müdürleri ve teknik personeller katıldı.
Toplantı da ilçedeki sorunlu gördükleri yolları, kavşakları hava görüntüleriyle Müdür Yardımcısı Ercan Epsileli ’ye ve teknik personele anlatan Başkan Esat Öztürk, toplantı bitiminde basına açıklamalarda bulundu.2017 yılında Karayolları’ nın ilçede yapacağı çalışmaların istişaresi için bir araya geldiklerini belirten Başkan Öztürk, soğuk hava şartlarına ilçeye gelerek incelemelerde bulunan Karayolları 6. Bölge Müdürlüğüne teşekkür etti. Başkan Öztürk; “ Karayollarımız, ülkemizde çok büyük işlere imza atıyor. Standartları yüksek yollar yapan Ulaştırma Bakanlığımıza ve Karayollarına teşekkür ediyorum. Bugün 2017 yılında ilçemiz yollarında yapılacak olan yol yapım ve bakım projelerini değerlendireceğiz. Öncellikle Develi - Yahyalı arasındaki 30 km’lik yolun ihalesi yapıldı. İnşaallah yolumuz 2017 yılı içinde yapılacak. Biraz meşakkatli de olsa bu güzelliği görmüş olacağız. İnşallah yapılacak yeni yolumuzun yanında bir güzelliği daha göreceğiz, bu da Doğal Gaz hattımız olacak. İlçemizdeki Çat, Yerköy, Mustafabeyli ve Kirazlı kavşaklarımızda Karayollarımızdan bir güzellik bekliyoruz. Kurumlarda, kışın proje çalışması, yazın ise projenin hayata geçirilmesi aşaması olur. İnşallah 2017 yılında Karayollarımızın ilçemize önemli yatırımlarını görmüş olacağız.” dedi. Karayolları ile Yahyalı Belediyesi’nin iyi bir dayanışma örneği sergilediğini ifade eden Başkan Öztürk “ Biz ne zaman asfalt konusunda, iş makinası konusunda sıkıntıya düşecek olsak, Karayolları 6. Bölge Müdürlüğümüz bize yardımcı oldu. Bizde iş makinası konusunda, her zaman Karayollarımıza destek olduk. Kurumlar arası desteğin bereketini biz Kayseri’de her zaman gördük. Kayseri’yi Kayseri yapan kurumlar arası işbirliği diye düşünüyorum. Bunu da her ilimizde görmeyi arzu ediyoruz. Buraya ya da başka illere yapılacak her türlü güzellikten biz mutlu oluruz. Bu ülke bizim.” diye konuştu.
Karayolları 6. Bölge Müdür Yardımcısı Ercan Epsileli’ de Başkan Esat Öztürk’ün Ulaştırma Bakanlığına, Karayolları Genel Müdürlüğüne ve Karayolları 6. Bölge Müdürlüğüne söylediği övgü dolu sözlerden dolayı teşekkür ederek, “ Bizler hizmetkârız. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederiz. Biz çalışmaya hazırız. İnşaallah, birlikte güzel hizmetler yaparız.” şeklinde konuştu.