Yahyalı’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ve vatandaşlara bayrak dağıtımı ile başladı.
Yahyalı Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ile başlayan kutlamalar, ardından Yahyalı Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı ve protokol üyelerinin ilçe merkezinde Türk Bayrağı dağıtması ile devam etti.
Ellerinde Türk Bayraklarıyla ilçeyi gezen Protokol Üyeleri, halkın ve esnafın Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, dükkanlarına, evlerine ve arabalarına asmaları için Türk Bayrağı dağıttı.
İlçe merkezindeki bayrak dağıtımında konuşan Yahyalı Başkanı Esat Öztürk, “Bugün Cumhuriyetimizin ilanının 93. Yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Kaymakamımız ve ilçe protokolümüzle ile birlikte Cumhuriyet Bayramı’nı daha coşkulu kutlamak ve bayrağımıza olan sevgimizidaha iyi göstermek için vatandaşlarımıza bayrak dağıtıyoruz. Dağıttığımız bu bayrakları halkımızın işyerlerine, evlerine veya arabalarına asmalarını istiyoruz.Türk Milleti olarak Cumhuriyetimize, Demokrasimize ve Bayrağımıza olan bağlılığımızı ve sevgimizi her zaman, her koşulda göstereceğiz. Buradan tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.” şeklinde konuştu.