AK Parti il başkanlığı tarafından, il başkanlığı binası içerisinde 15 Temmuz Demokrasi Köşesi yapıldı. İl Başkanlığı binası içerisinde yaptırılan ve içerisinde 15 Temmuz’da şehit olan Kırıkkalelilerin ve demokrasi nöbetlerinden fotoğraf karelerinin yer aldığı köşenin açılışı AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay tarafından gerçekleştirildi.
15 Temmuz Demokrasi köşesinin açılışı AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay tarafından gerçekleştirildi. 15 Temmuz’da şehit olan Kırıkkalelilerin fotoğrafları ve demokrasi nöbetlerinden karelerin yer aldığı köşenin açılışına AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
15 Temmuz’u birilerinin unutturmaya çalıştıklarını ifade eden İl başkanı Akçay, “15 Temmuz’u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade etti.
Demokrasi köşesi ile 15 Temmuz Ruhunun AK Parti İl Başkanlığında her zaman yaşayacağını dile getiren Akçay, “Paralel yapılanma ile mücadele sonunda kadar devam edecek. 15 Temmuz Demokrasi Köşesi, 15 Temmuz’u unutturmaya inat o ruhu her zaman ayakta tutacaktır” dedi.
"Türkiye artık eski Türkiye değil"
15 Temmuz’da milletin vergileriyle alınan silahları, araçları, uçakları ve mermileri milletin üzerinde çevirerek asker elbisesi giymiş teröristlerce yapılmaya çalışılan darbe girişimi ile başaramadıklarını, şimdi ekonomik girişimlerle yapmaya çalıştıklarının dile getiren Mürsel Akçay, “15 Temmuz gecesi milletimiz nasıl dik ve dirayetli duruşu ile işgal girişimini önlemişse şu anda yapılmaya çalışılan ekonomik girişimlerde milletimizin feraseti ile engellenecektir. Ne yaparlarsa yapsınlar ne milletimize, ne hükümetimize nede cumhurbaşkanımıza boyun eğdiremeyecekler. Türkiye artık ekonomik krizlerle dize getirebilecekleri bir ülke değil. Türkiye artık büyük bir ülke ve Türkiye’nin artık büyük bir dünya lideri var” ifadelerini kullandı.