Kırklareli Belediyesi şeffaf belediyecilik örneği sergilemeye devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun talimatı ile meclis toplantıları Kırklareli Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanıyor.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun yönetimde şeffaflık ilkesi doğrultusunda uygulamaya konulan yenilikle belediye meclis toplantıları, dileyen herkes tarafından canlı olarak izlenebiliyor.
Her ayın ilk haftası gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantılarını izlemek isteyen vatandaşlar, Kırklareli Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından meclis toplantısını canlı olarak takip edebiliyorlar.
Sosyal ve şeffaf belediyecilik anlayışı açısından önemli bir adım attıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Bu uygulamamız ile meclis toplantılarımızı Kırklareli’nden veya dünyanın her hangi bir yerinden takip etmek isteyen vatandaşlarımız sosyal medya hesaplarımıza girerek toplantımızı rahatça izleyebilecekler. Gerçekleştirdiğimiz canlı yayın sonrası vatandaşlarımızda da olumlu tepkiler aldık. Bu uygulamamızın ilerleyen zamanlarda daha da faydalı olacağını düşünüyoruz” dedi.