Maltepe Belediyesi’nin Mart ayındaki kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Erman Eranıl, "Sakata Geldik" isimli tek kişilik mizah oyunu ile Maltepeli izleyicilerin karşısına çıktı.
Erman Eranıl, "Sakata Geldik" isimli tek kişilik mizah oyunu ile Maltepelilerle buluştu. İki yıldır izleyiciyle buluşan Eranıl’ın yazdığı oyunu, Erdem Öksüz yönetti. Geçtiğimiz yıl Yön Sanat Atölyesi’nin düzenlediği Engel’siz Sanat Ödülleri’nde "Yılın En İyi EngelSİZ Siyasetçisi" ödülünü de alan Eranıl, Maltepe’de sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Maltepe benim için çok önemli. Burada hayatımın çok güzel günleri geçti. İstanbul büyük bir sevda. Çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz. Çok güzel bir belediye başkanınız var. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’yi kültürle, sanatla buluşturuyor" dedi.
Engellere karşı mücadelesini mizah yoluyla izleyicilerle paylaşan Eranıl, "Stand-up yapacaktım teknik olarak mümkün değildi benimki sit-down oldu. Bu akşam burada hayatın sırlarına dair küçük özetler geçeceğim" dedi. Eranıl’ın gösterisi izleyicilerden tam not aldı.