Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran mesai gözetmeksizin gerçekleştirdiği inceleme ve ziyaretlerle dopdolu bir hafta sonunu geçirerek birçok etkinliğe ve açılışa katılım sağladı.
Hayata geçirdiği projeleri sık sık yerinde inceleyerek çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı İsmail Baran, Sarnıç Han İş Merkezi ve hafriyat çalışmaları devam eden Körfez Kampüsü şantiyesini ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi. Ziyaret esnasında vatandaşlarla da hasbihal eden Başkan Baran’a sevgisi gösterisinde bulunan bölge halkı yapılan projelerin Körfez’e yakıştığını ifade ettiler.
Körfez’e kazandırılan özel işletmeleri, vatandaşların özel günlerini önemseyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu bir takım açılış ve düğün cemiyetine katılım sağladı. Başkan Baran ilk olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, KODSİAD Başkanı Mehmet Allak ile birlikte Yarımca Mimarsinan mahallesinde faaliyete geçen Özel bir Gıda Kontrol Laboratuvarının açılışını gerçekleştirdi.
Dualarla gerçekleştirilen açılışta Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Kentimize böyle önemli bir işletmenin açılmasından dolayı çok memnunuz. Gıdalarımız, zararlı maddeler tam donanımlı laboratuvarımızda incelenecek. Vatanımıza, milletimize, İlçemize hayırlı uğurlu olsun“ dedi.
Yeni bir hayata adım atacak olan çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu evlenen Arzu Yavuz ve İlker Molcu’nun düğün cemiyetine katılım sağlayarak genç çiftlerin nikahlarını kıydı. En az üç çocuk öğüdünü genç çiftlere hatırlatan Başkan Baran, evlilik cüzdanını geline takdim etti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yavuz ve Molcu ailelerini de tebrik etti.