Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde asfalt üretimi gerçekleştirilecek yeni plentinin yapımını denetledi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Ulaşım Dairesi Başkanı Yasemin Yalçınkaya ve teknik personelin hazır bulunduğu incelemede, Başkan Karaosmanoğlu yeni yapılan asfalt plenti hakkında detaylı bilgi aldı.
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kentimizi geleceğe hazırlamak ve yeni projelerle Kocaeli’ni daha iyi noktalara taşımak için ekibimizle çalışıyoruz. Bugün şehrimizin ihtiyacı olan bir asfalt plentinin kurulumunu inceledik. İnanıyorum ki yakın zamanda bu çalışma bitecek ve asfalt üretiminde daha büyük kapasiteye kapasiteye ulaşacağız” dedi.
Yeni plentin kurulum işlemlerinin bu yıl aralık ayının ortalarında biteceği bilgisini de Başkan Karaosmanoğlu, “Yeni kurulan asfalt plentimiz aynı zamanda çevre dostu olacak. Üretimimizi artırırken, bununla birlikte havaya minimum toz ile gaz salınımı gerçekleştirilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her projemizde çevre konusunda çok hassas davrandığımızı da bir kez daha ifade etmek isterim” diye konuştu.