Emniyet’te yapılan ve 58 ilin emniyet müdürlerinin değiştiği yeni görevlendirmeler sonrasında Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne Batman Emniyet Müdürü Necati Denizci atandı.
İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayınlanan kararname ile Kocaeli’nin de içinde olduğu 58 ilin emniyet müdürleri değişti. Görevlendirilme sonrasında 2,5 yıldır Kocaeli İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Levent Yarımel, polis başmüfettişi olarak görevlendirilirken yerine ise Batman İl Emniyet Müdürü Necati Denizci atandı.
NECATİ DENİZCİ KİMDİR?
1962 yılında Amasya Suluova’da dünyaya gelen Denizci, 1980 yılında Polis Koleji ardından 1984 yılında da Polis Akademisi’nden mezun oldu. Sırasıyla Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü, Sinop İl Emniyet Müdürlüğü, Adana İl Emniyet Müdürlüğü, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulunda Emniyet Müdürü(Öğretim Görevlisi) görevini yaptıktan sonra 2008 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etmiş, daha sonra, Teftiş Kurulu Başkanlığı ve Strateji Daire Başkanlığında Merkez Emniyet Müdürü görevini ifa ederken 13.02.2014 tarihli kararname ile Batman İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. 26.10.2016 tarihli il emniyet müdürleri kararnamesiyle Kocaeli İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır.
1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Necati DENİZCİ evli olup 1 kız 1 erkek çocuk babasıdır.