Körfez Belediyesi, ilçedeki tüm kamu kurumlarına desteğini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Körfez Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığına asayiş hizmetlerinde kullanılması için modern donanımlı araç hibe etti.
Körfez Belediyesi tarafından hibe edilen araç, İlçe Jandarma Komutanlığında gerçekleştirilen törenle teslim edildi. Teslim törenine Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra Körfez İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Kaplan, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve Körfez İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fikret Çetin Kale katılım sağladı.
Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Meclisi mayıs ayı olağan toplantısında İlçe Jandarma Komutanlığına araç tahsis edilmesine yönelik madde meclis üyelerince kabul edilmişti. Yerelde hizmet yapan güvenlik güçlerine sağlanan desteklerin hizmetin kalitesini artırdığını her platformda ifade eden Başkan Baran modern donanımlı aracı Körfez İlçe Jandarma Komutanlığına teslim etti.
Eğitim, sağlık, sosyal sorumluluk gibi birçok başarılı çalışmayı vatandaşların hizmetine sunan Belediye Başkanı İsmail Baran, “Belediye meclis toplantımızda aldığımız karar ile bugün burada Körfez İlçe Jandarma Komutanlığımıza modern donanımlı aracımızı teslim ettik. Milletin huzuru ve refahı için gecesini gündüzüne katan Askeri personelimize yeni araçları hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız vatanımıza, halkımıza hizmet etmeyi nasip etsin“ dedi.
Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ise, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın kamu kurum ve kuruluşlara sağladığı desteğin takdire şayan olduğunu ifade ederek yeni teslim edilen aracın jandarma komutanlığına hayırlı olmasını temenni etti.
Düzenlenen araç teslim töreninde konuşma yapan Körfez İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fikret Çetin Kale, “ Vatanımıza, milletimize daha güçlü ve kaliteli hizmet sunabilmemiz için yerel anlamda destek görmemizin bizim için motive edici bir anlamı var. Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran desteklerini bizlere karşı hiçbir zaman esirgemiyor. Kendisine İlçe Jandarma Komutanlığımıza hediye ettiği araç için çok teşekkür ederim“ dedi.