Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atanan Abdüssettar Yarar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Selçuklu Belediyesi olarak Konya’nın kültür hayatına katkı sağlamak için birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Altay, “Kadim Medeniyet Selçuklu’nun mirasçıları olarak büyük bir kültürel zenginliğe sahip olan Selçukluları, her yönü ile tanımaya ve tanıtmaya yönelik özgün ve nitelikli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmaları yürütürken sivil toplum kuruluşları, resmi kuruluşlarla birlikte hareket ediyoruz. Konya’nın kültür ve sanat hayatına katkıda bulunmaya devam edeceğiz. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atanan Abdüssettar Yarar beye çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Konya kültür hayatına faydalı işler yapmak için çalışacağız. Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a bugüne kadar şehrimize sundukları katkı dolayısıyla teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.