Konya’nın Ereğli Belediyesi ’Spor Şehri Ereğli’ hedefiyle çocuklara ve gençlere yönelik hizmet verecek 4 adet halı sahayı şehre kazandırdı.
Ziya Gökalp, Barbaros, Toros ve Eti Mahallelerine yapılan 30x15 metre ebatlarındaki toplam 4 adet halı saha toplam 160 bin TL’ye mal oldu. Halı sahaları gezen ve çocuklarla hem sohbet edip hem de futbol oynayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın rahatça spor yapacakları alanları değerlendirerek onlara en güzel hizmeti verme gayretindeyiz" dedi.
Belediye olarak çocuklara yönelik hizmetlerin ve projelerin hayata geçmesi için çalıştıklarını kaydeden Özgüven, "Spor Şehri Ereğli" hedefiyle sporda öncü şehir olma yolunda ilerlediklerinin altını çizerek, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını söyledi ve 2017 yılında daha fazla halı sahayı şehre kazandıracaklarını belirtti.
Başkan Özgüven’e mahallelerine kazandırdığı futbol sahası için teşekkür eden çocukları bir süre izleyen Başkan Özgüven daha sonra çocuklarla futbol oynadı.