Mustafa DEMİRCİ
AHI GİTTİ VAHI KALDI
1 Mart 2010, Pazartesi  16:55 Karakter Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bank Asya 1. Lig’de hüsran üstüne hüsran yaşayan Çaykur Rizespor bu dizi filmine bir yenisini daha ekleyerek akıl sır edilemeyecek bir şekilde evinde ligin güçsüz takımlarından olan Gazi Antep Büyük Şehir Belediyespor’a mağlup olarak bir yenisini daha eklemiş oldu.

Takıma devre arası ve ara dönemlerde katılan futbolcuların ne kadar gereksiz olduğunu ve ne kadar yanlış transferler olduğunu bu karşılaşmada bir kez daha açık ve seçik olarak gördük. Özellikle de ileride oynayan forvet oyuncularının birbirinden ne kadar kopuk oynadıklarına şahit olduk. Aslında forvet hattı sezon başından bu yana değişkenlik içerindeydi bu ta ki Oktay Çevik döneminden de başlayan bir sorundu. Sezona fırtına gibi başlayan Birezilyalı Ribeiro attığı birbirinden şık gollerle bir anda bank Asya 1. Liginin en dikkat çeken golcüsü konumuna geldi. Forvet hattı sorunsuz işlerken Özgürcan Özcan transfer edildi ve takıma adapte ettirelim derken Ribeiro’nun da o performansı ve küstürülmüş bir Ribeiro izledik. Bunlarda yetmemiş gibi devre arası yine forvet transferi yapıldı ve haftalar ilerlerken bu transferlerin de ne kadar gereksiz olduğunu bir kez daha gördük yani Mustafa Özkan’dan daha fazlasını Çağrı Yarkın zaten yapardı bu tabii basit bir misal. Bu takımın forvetten önce acil mi acil orta sahaya ihtiyacı vardı asıl kanayan yara buydu ama geçtiğimiz yazımda da söylemiştim kanayan yara tedavi olmadı diye.

Şimdi başımızda asıl bir tehlike var. acı belki ama gerek fikstür avantajı aleyhimizde kalan 10 maçın 6 sı dışarıda 4 ü içerde ve son derece de tehlikeli gün geçtikçe hedeflenen üst sıraların aksine alt sıralarla daha çok ilgilendirmeye başlayacağımız bir gerçek.

Gazi Antep Büyük Şehir Belediyespor ile oynanan maçı hiç konuşmaya gerek yok penaltı kaçırırsan olmadık anlarda savunma dikkatsizliği sonucu 2 dakikada 2 gol yersen ve soyunma odasına mağlup gidersen mağlubiyeti hak etmişsindir. Ama bu maçta şunu da gördük içerde 4-0 kazandığımız Mersin İdman yurdu maçında bile 4-5 tane net pozisyon vermiştik sonuçta kazanmıştık. Gazi Antep Büyük Şehir Belediyespor maçında ise sadece ve sade iki karambol ve 2 gol anlaşılır gibi değil beklide Çaykur Rizespor, bu kadar saçma sapan bir maç daha kaybetmemiştir.  Sonuç olarak görülen tek bir şey var bu takımın AHI GİTTİ VAHI KALDI.

Bu haber 1314 kez okunmuştur.
....
Gönderen: rizelı coşkun
sayın demırcı sen bu ısı bılıyosun :):) benım ıcıdne bırazcık yazzzz
06 Haziran 2010, Cuma 11:57
Helim Metin El Ele
Gönderen: ömer YILMAZ
Eskiden Rizesporun Bombacılar Adlı Taraftarı vardı Şöyle Bağırılardı hep birlikte 1973 senesinde Şenol Faruk El Ele Haydi Birinci Lige Derlerdi şimdi ise Taraftarlların Bağirması için davet ediyorum şöyle bağirsinlar Helim Metin Ele Ele Haydi Amatör Lige vallahi Abdulkadir ÇAKIR ara kablo denen başkanı bu taraftar mumlan arayacak selamlar Ömer YILMAZ Pehlivantaşı Spor Kulübü Başkanı
10 Mart 2010, Çarşamba 12:38
 
Haber  Blog Video Foto İlanlar
Çod dogru bir söz sayın müftüm,ama projede hoş fakat,bu noktaya nasıl getirilmelidir bu tıplum ,bu mevzuya azda olsa bir katkım olsun,fikir açması,fikir yönlenmesi açısından bu toplumda,bu günki camilerin sorunlarını bir ele alsak-nasıl olur-bırakın sahil camisini neden her mahalledeki camide olması gereken bir konu,her camide uygulanmalı -sorunu sizde gördügünüze inanıyor nedir bu kangiran sorunlar,camilerde,--1--mevcut imamlar,işini layıkıyla yapanı tenzih ederek,bazıları beden egitimi hocası gibi ,vakti saati gelince insanları idman ettirip sonra hadi herkes yoluna sonrası işte meydan işte insanlar--bu millet müslümanlıgı-islamiyeti sadece günde2,5 saatlik olarak biliyor,nedir bu 5 vakit namac,hepimizi içine alıyorum yarası olan gocusun,camiden içeri adım attıkmı herşey islama uygun olunmaya çalışılır camiden dışarı adım atınca- yaptıgımız -yaşadıgımız- ne 4 kitaba nede ilahi bir dine uygundur-herkes dogruyu bulabilecek bilgi ,birikintisinde dolu olmalı-hangi çagdayız-ilim ayaklar altında dökülüyor bilmedim,raslamadım deme lüksümüz yok,bir silkilenim bakalım-ve gerçek degerler önünde bi süzüleleim, bu noktadan bakınca sayın müftüm bir vatandaş olarak önce cami sorunlularının yani imamların yeterli olduguna inanmıyorumbazılarını konu dışına bırakarak,-imamların ciddi-egitime ihtiyaçları var-bu egitimden sonra -dogrudur vakitmamazları sonrası neederler-nemi ederler-kazda olsa kimisi şeytani işlerlede ugraşıyor-nemi yok içerlerimde-mütait-otogaleri-emlakçı-market manav-bizim imamlarala sadece bu konuda iftihar edilir ilim mesleklerinde deilde 2 ci işlerinde çok başarıdırlar,gelelim konuya sahilcamisi örne gi olabilir ama çok zor her camide belirli vakitler aralıgında sohbet-muhaabbet-bunu ortaya sunan imam yeterli olmalı
Röportaj
Türk futbolunun efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis Rize ve Rizeliyi yazarımız Fatih Sultan KAR'a anlatmıştı.
Yazarlar
Video
Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.

Kaynak Yok
Üye Girişi
REKLAM   l  İLETİŞİM   l   KÜNYE   l   GİZLİLİK İLKELERİ   l   RSS