Evli bir çiftin arasında yaşanan krizleri mizahi bir dille anlatan bol kahkahalı “Aşk Bir Şey Değildir” adlı oyun Bozüyüklü tiyatro sevenler ile buluştu.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde Ankara Kulis Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyun yoğun ilgi gördü. Salonun tamamen dolduğu ve yapılan espriler ile izleyenlere neşeli dakikalar yaşatan oyunda evli bir çift üzerinden kadın erkek ilişkileri, yaşadıkları problemler, erkekler ve kadınlar arasındaki düşünce farklılıkları, yaşadıkları duygusal çalkantıları mizahi bir dille anlatan oyun, bazen her şeyin başlangıcına dönmenin sorunları çözebilmenin sırrı olduğunu ortaya koydu. Yaklaşık 1 saat süren tek perdelik oyun tek seans olarak sahnelendi.
Oyunun sonunda salonda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru tarafından Ankara Kulis Sanat Tiyatrosu oyuncularına plaket takdim edildi. Kısa bir açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Kuru; “Bozüyük’te başlattığımız kültür sanat seferberliği ile gerçekleştirdiğimiz tiyatro günlerinde aramızda bulunan oyuncu arkadaşlarıma ve en başta sanata, sanatçıya ve kültür etkinliklerine verdiği önemden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, salonda bulunan herkes adına oyuncularımızı tebrik ediyor ve alkışlıyorum” dedi.
Bozüyük Belediyesi tarafından “Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe’de” sloganı ile düzenlenen Tiyatro Günleri Kosova- Kısa Devre Tiyatro Topluluğu’nun 8 Aralık 2016 Perşembe günü Git Gel Dolap adlı oyunu ve 9 Aralık 2016 Cuma günü Darısı Başımıza adlı oyununun saat 20:00’deki gösterimleri ile devam edecek.