Bozüyük Belediyesi tarafından “Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe’de” sloganı ile düzenlenen Tiyatro Günleri’nde “Büyülü Orman” adlı çocuk oyunu sahnelendi.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde Hayat Kumbara Sanat Ekibi tarafından sahnelenen “Büyülü Orman” adlı eğitici ve eğlenceli çocuk oyunu saat 10:00 ve 11:00 olmak üzere 2 seans halinde sahnelendi. Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan program çerçevesinde tiyatro oyunlarını izleyen minikler belediye otobüsleri ile okullarından alınarak Kültür Merkezi’ne getirildi. Burada orman ve hayvan sevgisini öğreten interaktif oyunu izleyen minikler eğlenerek öğrendiler ve oyuncularla birlikte sahneye çıkarak oyunda yer aldılar.
Çocukların beğeni ile izlediği oyunun sonunda Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Esat Zencir tarafından Hayat Kumbara Sanat Tiyatro Ekibi’ne teşekkür plaketi takdim edildi. Ekibe bir de tablo hediye eden Müdür Vekili Zencir “Ekibimizi başarılı performansları için kutluyorum. Kendileriyle 3 gündür 3 farklı oyunda birlikte olduk. Eğitici ve öğretici oyunlarını miniklerimiz beğeni ile izledi. Kendilerini tekrar misafir etmek isteriz” dedi.
Oyun boyunca neşeli ve güzel dakikalar geçiren minikler kendilerine kek ve meyve suyu ikramı yapılarak tekrar belediye otobüsleri ile okullarına bırakıldı.