Şehit eşi Yıldız Namdar, sanatçılar Yusuf Saral, Emine Özdemir, Emre Can, Özgür Rhyme’nin katılıyla düzenlenecek olan program Kaçkar TV Kanalından canlı olarak yayınlanacak.
 
Anma programı ile ilgili GazeteRize’ye açıklama yapan organizatör Hüseyin Yılmaz: “ 15 Temmuz demokrasi gecesi bizim bir ne vi Çanakkale zaferiyle eş değer bir geceydi. Çanakkale Askerimizle 15 Temmuz da halkımızda beraber kazandığımız bu gece bizim için bir zafer gecesidir.
 
Birliğimize beraberliğimize saldıran 15 Temmuz gecesi hafızalarımızdan silinmedi, silinmeyecek. Bu birliğimize dik duruşuyla canını siper eden halkımız dünya gözünden çok büyük saygınlık kazanmış ve kazandırmıştır. Ben şahsen bir Türk vatandaşı olarak bu duygu ve düşüncelerle Rize de tamamen vatan Türküleriyle halkımızın karşısında olacağız.
Bunun yanında terörist başı Abdullah Öcalan’ın karşısın da dik duruş sergileyen ve Diyarbakır’dan bağımsız aday olan Yıldız hemşireyi programımıza konuk edip onu Rizeli hemşerileriyle tanıştırmanın gururu içinde güzel bir program olması dileğiyle tüm halka saygılarımı sunuyorum.” Dedi.