Rize Gençlik Merkezi, Rize Milli Eğitim Müdürlüğü, Rize Genç MemurSen işbirliğinde, 15 Temmuz 2016 tarihinde Milletin özgürlüğüne göz koyan, vatanın bölünmezliğine kasteden iç ve dış karanlık güçlerin planlandığı hain kalkışmanın detaylarının anlatılacağı panel Ferhat Ünlü’nün Moderatörlüğünde Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Gazeteci Yazar Süleyman Özışık’ın konuşmacı olarak katılımlarıyla 8 Aralık 2016 Perşembe günü saat 13.30’da Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

” 15 Temmuz Yeniden Diriliş ” konulu panelde Güvenlik ve Strateji Açısından 15 Temmuz’un Arka Planı, FETÖ Soruşturmalarında ayaklanma ve yeniden inşa süreci konuları izleyicilere aktarılacak.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik “ Milletin özgürlüğüne göz koyan, vatanın bölünmezliğine kasteden iç ve dış karanlık güçlerin planlandığı hain kalkışmanın detaylarının anlatılacağı “ 15 Temmuz Yeniden Diriliş” isimli panelimize tüm gençlerimiz davet ediyoruz “ dedi.  

İl Müdürü Mustafa Çelik ayrıca panele katkılarından dolayı Çaykur’a ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na teşekkür etti.