Kütahya’nın Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Türk Kızılay Derneği’nin yeni çılan Pazarlar şubesine ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Başkan Erdoğan’a Kızılay Pazarlar Şubesi çalışmaları hakkında bilgi veren Türk Kızılay’ı Pazarlar Şube Başkanı Kamil Ünal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Pazarlar’lı hayırseverlerin de destekleri ile her geçen gün ihtiyaç sahibi insanlara çok daha verimli hizmetler ulaştırdıklarını ifade eden Ünal, “Türk Kızılay’ı ulvi bir görev yapıyor. Yıllardır Türk Kızılay’ı var. Hep birlikte beraber bu ulvi görevi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ise, “Kızılay Derneği gerek ülkemiz, gerekse ilçemizde önemli çalışmalara imza atmaktadır. Yıllardır Kızılay, başarılı faaliyetlerde bulunarak her zaman yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında olduğunu göstermiştir. Hiçbir ayrım gözetmeksizin nereden bir mazlumun sesi gelse Kızılay’ımız oraya kulak veriyor. Bu sayede her daim hayır dua almaktalar. Türk Kızılay’ı ülkemizin en büyük yardım kuruluşlarının başında gelmektedir. Olağan üstü hallerde ve doğal afetlerde Kızılay, milletimizin güler yüzü ve şefkat eli olarak her zaman yanımızda olmuştur. Bizlerde yöneticiler olarak Kızılay’ın çalışmalarının her zaman yanında olup, desteklemeliyiz. Büyük emekler sarf ederek İlçemize Türk Kızılay şubesini kazandıran Kamil Ünal Başkanımıza teşekkür ederim” diye konuştu. (MB-EFE)